Політика конфіденційності



Політика конфіденційності


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

ТОВ «Беной», код ЄДРПОУ 34927849 (далі «Компанія») поважає персональні дані та конфіденційну інформацію осіб, які користуються сайтом http://benoy.com.ua (далі – «Сайт») та користуються наданими Компанією та/або Сайтом послугами (сервісами). Звертаєм вашу увагу, що користуючись цим Сайтом ви погоджується з нижченаведеним. Компанія збирає та обробляє наступні Ваші персональні данні, як користувачів Сайту (суб’єктів персональних даних): прізвище, ім’я та по батькові; адреса електронної пошти; номери телефонів; IP-адреси; файли cookie; параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent), а також статистичні данні щодо відвідування Сайту, про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті. Компанія не збирає інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються статевого життя, або генетичні дані. Компанія є власником та розпорядником персональних даних користувачів Сайту. Фактичним місцем зберігання та обробки персональних даних є адреса: http://benoy.com.ua . Компанія обробляє зазначені персональні дані на підставі вашої (осіб, персональні дані яких обробляються) однозначної згоди на це, з дотриманням чинного законодавства, відповідно до нормативних актів, що регулюють діяльність Компанії та даної Політики з метою надання якісного сервісу, зокрема, для: реєстрації користувача Сайту та його ідентифікації; опрацювання його замовлень щодо продукції або послуг; підтримки зв’язку з ним; здійснення бухгалтерського обліку, аудиту, виставлення рахунків та для отримання оплатити за товари та послуги на Сайті; рекламування, в тому числі, рекламної розсилки листів. Всі користувачі Сайту мають відповідні права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 30.01.2018 № 2297-VI.

ПОРЯДОК ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАННИХ

СПОСІБ ЗБОРУ, НАКОПИЧЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ:

персональні данні збираються як при безпосередньому наданні такої інформації, зокрема, при заповненні користувачами Сайту реєстраційних форм, так і автоматично в процесі користування Сайтом. Зокрема автоматично збирається наступна інформація, що надається Відвідувачем, як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі використання Сайту в наступний спосіб: файли cookie, ір-адреси, параметри і настройки інтернет-браузерів.

СТРОК ТА УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ:

персональні дані зберігаються на термін необхідний відповідно до мети їх обробки, якщо інше не вимагає законодавство. Ви можете вимагати припинення зберігання ваших персональних даних будь-який час.

УМОВИ ТА ПРОЦЕДУРА ЗМІНИ, ВИДАЛЕННЯ АБО ЗНИЩЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ:

персональні дані видаляються на вимогу суб’єкта персональних даних або після того як останній перестав бути користувачем Сайту.

ПОРЯДОК ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ОСІБ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ОБРОБКУ, А ТАКОЖ СУБ’ЄКТІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ:

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб’єкта персональних даних, або відповідно до вимог закону. Суб’єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе за умови надання наступної інформації: прізвище, ім’я та по батькові, крім випадків, установлених законом.

ЗАХОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ВКЛЮЧАЮТЬ:

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформаціїта персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Також Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом , і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини; При використанні Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів та соціальні плагіни мереж. Для того щоб зазначені сервіси не отримували доступ до персональних даних, користувач Сайту може очистити файли cookie (через свій браузер).

ПРОЦЕДУРА ЗБЕРЕЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ОПЕРАЦІЇ, ПОВЯЗАНІ З ОБРОБКОЮ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ДОСТУПОМ ДО НИХ:

інформація про операції, пов’язані з обробкою персональних даних та доступом до них зберігається в автоматичному режимі.

ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія може змінити цю Політику, будь ласка, перевіряйте її періодично для поінформованості про останні зміни. Контактна інформація: 01030, Україна, м. Київ, вул. Пирогова, 2/37, Код в ЄДРПОУ 34927849.

Для отримання більш детальної інформації щодо політика конфіденційності Компанії та захисту Ваших персональних даних Ви можете звернутися до нас за наступними контактами: info@benoy.com.ua .